#Roomeikeltje 2013-11-04T16:28:14

De geschiedenis van programmeertalen [infographic]

Android-ontwikkelaars kwaad op Google

#Roomeikeltje

#Roomeikeltje

Columnist Nico Dijkshoorn heeft het woord ‘roomeikeltje’ geïntroduceerd en hoopt er nu een trending topic van te maken op Twitter.

Aan de vandaag verschenen column van Nico Dijkshoorn op nu.nl, ‘Roomeikeltje’, wordt vaak gerefereerd en de hashtag is nu al een trending topic in Nederland. In de column houdt Dijkshoorn ons een spiegel voor over het leesgedrag van de Nederlanders. Hij wijst op de meest gelezen artikelen en stelt dat het Noorse drama snel de ‘meest gelezen’ positie moest afstaan aan een paar goudvissen die 134 dagen zonder eten overleefden. De columnist schreef verder dat Nederlanders het liefste lezen over “kleine diertjes die seks hebben met een vibrator terwijl ze Zomergasten kijken met daarin een fragment over Tatjana.”

Nico Dijkshoorn begon vandaag zijn 'missie' om van #Roomeikeltje een trending topic te maken. In een tweet schreef hij: “Duurt nog best lang vind ik, trending maken”. Maar intussen wordt het topic opgepikt door veel Nederlanders en staat het zo nu en dan in de trending-lijst. Kortom: er is nog veel werk aan de winkel voor #Roomeikeltje voordat het in de wereldwijde trending-lijst komt te staan.  Maar wie weet, als het lukt is het misschien een kanshebber voor het ‘Woord van het Jaar”?


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord