's Werelds kleinste drone past in je broekzak

© CIDimport

's Werelds kleinste drone past in je broekzak

Geplaatst: 11 mei 2015 - 06:51

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:34

Redactie ID.nl

Wallet Drone is 's werelds kleinste drone, die zo ontworpen is dat je hem gemakkelijk in je broekzak mee kan nemen. Als een portemonnee, dus! Het schattige helikoptertje gaat als een speer op crowdfundingsite Indiegogo.

Hele kleine 'quadcopters' zijn er wel meer, zoals smartphonemaker OnePlus er laatst nog met eentje op de proppen kwam. Wallet Drone is echter uniek in dat je hem in zijn controller zelf kan opbergen. Zo draag je hem met je mee, zonder dat hij stuk gaat.

Die controller bestaat zoals gewoonlijk uit twee stuurknuppeltjes, maar bevat ook vier AAA-batterijen. De drone wordt opgeladen terwijl hij in je achterzak of in je rugzak zit. Hij is dan klaar voor gebruik zodra je hem tevoorschijn haalt.

Opladen

Normaal gesproken moet je zulke drones via usb opladen. Omdat je er vaak maar een paar minuten mee kan vliegen en dat het liefste buiten doet, is dat een beetje onhandig. 

Wallet Drone is 4 x 4 centimeter breed/lang en nog geen 2 centimeter hoog. Voor circa 65 euro kun je er eentje bestellen via Indiegogo, in de kleuren groen, geel, oranje en blauw.

's Werelds kleinste drone past in je broekzak-15804203

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten