Samen online bingewatchen met Netflix Party 2020-03-20T11:26:35

Massaal gamen vanwege coronavirus-uitbraak

Storingen online chatdiensten zorgen voor moeizame start thuiswerkweek

Samen online bingewatchen met Netflix Party

Samen online bingewatchen met Netflix Party

Samen een film kijken is doorgaans leuker dan in je eentje. Maar nu iedereen thuis zit vanwege het coronavirus, zit dat er de komende tijd niet altijd in. Probeer de Chrome-extensie Netflix Party, die Netflix-video's voor alle kijkers synchroniseert.

Netflix Party werkt in wezen heel simpel. Na het installeren van de Chrome-extensie, heb je de optie om per film of aflevering van een serie een speciale link op te vragen. Door die link vervolgens te delen met je vrienden, kan iedereen meekijken. En overigens ook met elkaar chatten, er zit een chatkamer ingebouwd. 

Sociale contacten onderhouden

Een klein nadeel is dat Netflix-video's in Chrome niet de allerbeste beeldkwaliteit hebben. Dat komt omdat Netflix de resolutie tot 720p beperkt om bandbreedte te besparen. Maar goed, dat valt zeker in deze vreemde tijden alleszins te overzien. Aangezien je sociale contacten voorlopig voornamelijk via online diensten treft., helpen alle beetjes.

Lees bij Computer!Totaal een uitgebreider artikel over het installeren van Netflix Party.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord