Samsung komt met nieuwe Android-smartphone, met DivX 2013-11-04T17:07:08

GPS wordt standaard in kleine Windows 7 notebooks

Amerikaanse studenten zijn communicatiejunks

Samsung komt met nieuwe Android-smartphone, met DivX

Samsung komt met nieuwe Android-smartphone, met DivX

De Galaxy Spica is alweer het tweede Android-toestel van Samsung. Vanaf vandaag is deze smartphone in Nederland verkrijgbaar. De full touch Galaxy Spica, ook wel bekend als i5700, heeft een 800 MHz applicatieprocessor aan boord, een virtueel QWERTY-toetsenbord , 180 MB intern geheugen en een micro SD-slot. Prettig is dat deze telefoon standaard is uitgerust met DivX.

De Galaxy Spica is alweer het tweede Android-toestel van Samsung. Vanaf vandaag is deze smartphone in Nederland verkrijgbaar.

De full touch Galaxy Spica, ook wel bekend als i5700, heeft een 800 MHz applicatieprocessor aan boord, een virtueel QWERTY-toetsenbord , 180 MB intern geheugen en een micro SD-slot. Prettig is dat deze telefoon standaard is uitgerust met DivX. Uiteraard zijn alle services van Google beschikbaar, zoals Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube en Google Talk. Uiteraard kunnen meer apps gedownload worden via de Android Market, én kun je Optic Internet gebruiken, waardoor je een Layar Reality Browser krijgt waarmee je informatie over de directe omgeving kunt oproepen.

Opvallend is alleen wel dat de Galaxy Spica, net als z'n voorganger de Galaxy, draait op Android 1.5 (Cupcake), terwijl het besturingssysteem van Google inmiddels ook al een versie 1.6 en 2.0 kent. Op 2.0 draait bijvoorbeeld de Droid van Motorola. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord