SanDisk ondersteunt Linux 2013-11-04T17:37:42

De do's en don't's van pc-beveiliging

ISPConnect: uitgifte numerieke domeinen moet over

SanDisk ondersteunt Linux

SanDisk ondersteunt Linux

Hoewel recentelijk bekend werd dat de meeste mp3-spelers voor nauwelijks de helft gevuld zijn omdat mensen vaak meer dan één mp3-speler bezitten – waaruit je zou kunnen concluderen dat de mp3-speler-markt langzamerhand verzadigd blijft - verschijnen er nog steeds met grote regelmaat nieuwe modellen.

Hoewel recentelijk bekend werd dat de meeste mp3-spelers voor nauwelijks de helft gevuld zijn omdat mensen vaak meer dan één mp3-speler bezitten – waaruit je zou kunnen concluderen dat de mp3-speler-markt langzamerhand verzadigd blijft - verschijnen er nog steeds met grote regelmaat nieuwe modellen. Zoals deze, de Sansa Fuze van SanDisk.

Qua specs is het allemaal niet al te opzienbarend: 2, 4 of 8 Gigabyte, ondersteuning van MP3, WAV, Audible (voor audioboeken) en Windows Media Audio (WMA), zowel met beveiligde als onbeveiligde bestanden, ondersteuning van MPEG-4 video en jpeg foto's en ingebouwde voicerecorder.

Onderscheidend ten opzichte van sommige concurrenten is wel de microSD-kaartsleuf, waarmee snel content op het apparaat gezet kan worden, maar ook vice versa: van de Fuze naar bijvoorbeeld mobieltje of pc. Oja: en hij werkt op Linux, da’s ook wel leuk. Náást XP, Vista en Mac, dat u niet denkt dat het een Ubuntu-only player is ;-)

Vanaf april is-ie te koop. Worden Amerikanen getrakteerd op eem waaier aan kleuren, in Europa moeten we het voorlopig met zwart doen. Prijzen tussen de € 79,95 (2 GB) en € 129,95 (8 GB).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord