© CIDimport

SanDisk ondersteunt Linux

Geplaatst: 14 maart 2008 - 13:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 19:20

Redactie ID.nl

Hoewel recentelijk bekend werd dat de meeste mp3-spelers voor nauwelijks de helft gevuld zijn omdat mensen vaak meer dan één mp3-speler bezitten – waaruit je zou kunnen concluderen dat de mp3-speler-markt langzamerhand verzadigd blijft - verschijnen er nog steeds met grote regelmaat nieuwe modellen.

Hoewel recentelijk bekend werd dat de meeste mp3-spelers voor nauwelijks de helft gevuld zijn omdat mensen vaak meer dan één mp3-speler bezitten – waaruit je zou kunnen concluderen dat de mp3-speler-markt langzamerhand verzadigd blijft - verschijnen er nog steeds met grote regelmaat nieuwe modellen. Zoals deze, de Sansa Fuze van SanDisk.

Qua specs is het allemaal niet al te opzienbarend: 2, 4 of 8 Gigabyte, ondersteuning van MP3, WAV, Audible (voor audioboeken) en Windows Media Audio (WMA), zowel met beveiligde als onbeveiligde bestanden, ondersteuning van MPEG-4 video en jpeg foto's en ingebouwde voicerecorder.

Onderscheidend ten opzichte van sommige concurrenten is wel de microSD-kaartsleuf, waarmee snel content op het apparaat gezet kan worden, maar ook vice versa: van de Fuze naar bijvoorbeeld mobieltje of pc. Oja: en hij werkt op Linux, da’s ook wel leuk. Náást XP, Vista en Mac, dat u niet denkt dat het een Ubuntu-only player is ;-)

Vanaf april is-ie te koop. Worden Amerikanen getrakteerd op eem waaier aan kleuren, in Europa moeten we het voorlopig met zwart doen. Prijzen tussen de € 79,95 (2 GB) en € 129,95 (8 GB).

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten