Schoen met computerzolen 2013-10-10T14:34:01

Blingbling voor romantische techno-freaks

Eerste bug IE7 binnen een kwartier gevonden

Schoen met computerzolen

Schoen met computerzolen

Wat krijg je als je een computertje in een schoen stopt? Adidas weet het...Dit is de adidas_1, Intelligence Level: 1.1 – ’s werelds slimste loopschoen.

Wat krijg je als je een computertje in een schoen stopt? Adidas weet het...Dit is de adidas_1, Intelligence Level: 1.1 – ’s werelds slimste loopschoen. De schoen ‘voelt’ aan de hand van een sensor en magneet de dempingsbehoefte van het moment – iets dat bijvoorbeeld afhankelijk is van het gewicht van de loper en de ondergrond. Daarna bepaalt een ienieminie computertje of de demping die de schoen op dat moment biedt, te hard of te zacht is en past zulks indien nodig middels een ingenieus kabelsysteem aan. Ten opzichte van de voorloper (jawel mensen, een woordgrap op zijn tijd brengt vreugde en gezelligheid ;-), de adidas_1, biedt dit model een nog groter bereik aan demping, waardoor de schoen als het ware nog scherper getweakt kan worden. Het wachten is nu op de eerste hack-(hak?)-poging…

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord