Screenshots Windows Live Messenger 2010 uitgelekt 2013-11-04T17:06:24

Bijna 3,5 miljoen VoiP-abonnees in Nederland

Samsung komt met dunste telefoonhorloge

Screenshots Windows Live Messenger 2010 uitgelekt

Screenshots Windows Live Messenger 2010 uitgelekt

De opvolger van de huidige Windows Live Messenger staat al in de startblokken. De belangrijkste wijziging aan Windows Live Messenger 2010 is de integratie met sociale netwerken.

De opvolger van de huidige Windows Live Messenger staat al in de startblokken. De belangrijkste wijziging aan Windows Live Messenger 2010 is de integratie met sociale netwerken. Straks volgt u uw favoriete Twitteraars via Live Messenger.

Website Neowin wist uitgelekte screenshots van de volgend jaar te verwachten Live Messenger te bemachtigen. Met de integratie met de sociale netwerken als Twitter  Facebook en andere blog posts die u hebt toegevoegd in Windows Live. Een andere toevoeging is de mogelijkheid om conversaties in verschillende tabs onder te brengen in het chatvenster.

Overige veranderingen zijn nog onbekend. Wanneer de nieuwe generatie Windows Live tools zullen verschijnen laat zich nog raden. Het zou kunnen tijdens de CES in januari. Waarschijnlijker is dat er een (noodzakelijke) update komt gelijk met de komst van Office 2010 ergens medio 2010.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord