Sega nu ook gehackt 2013-11-04T16:31:47

Merknaam als webextensie

Lelijke mensen van website verwijderd

Sega nu ook gehackt

Sega nu ook gehackt

Sega heeft laten weten dat de gegevens van 1,3 miljoen Sega Pass netwerk-gebruikers zijn gestolen. Eerder waren Sony, Nintendo, Epic en Bethesda al het slachtoffer van hackers.

Vorige week werd het netwerk gehackt door tot nu toe onbekende hackers, zij verkregen informatie van 1,3 miljoen gebruikers, waaronder namen, geboortedata en e-mailadressen. Woordvoerder Yoko Nagasawa laat weten dat er geen creditkaart-gegevens zijn bemachtigd. Sega Pass is momenteel offline, er is nog geen indicatie gegeven wanneer het netwerk weer online komt.

LulzSec

De beruchte hackersgroep LulzSec, die de laatste tijd vaak in het nieuws is vanwege het hacken van o.a. Sony en meest recentelijk de C.I.A., heeft aangegeven niet betrokken te zijn geweest bij deze aanval. “We willen jullie helpen om de hackers te vinden. Wij vinden de Dreamcast geweldig, deze hackers gaan boeten”, aldus een tweet van LulzSec.

[Via: GadTechNews]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord