Series en films Netflix te downloaden voor offline gebruik 2016-12-02T11:17:05

Review: EasyAcc PB10000QC3, PB20000QC3

Gevaarlijke Android-malware actief in alternatieve Play Stores

Series en films Netflix te downloaden voor offline gebruik

Series en films Netflix te downloaden voor offline gebruik

Eindelijk: Netflix staat het voortaan toe om films en series offline te kijken. Je hoeft ze niet langer te streamen, maar je kunt ze gewoon downloaden om ze zonder internetverbinding te kijken.

Het kan bijvoorbeeld handig zijn om een film van tevoren te downloaden, wanneer je met de trein gaat of het vliegtuig pakt. Internet is daar lang niet altijd beschikbaar of even stabiel voor het streamen van Netflix-content. Offline kijken lost dat probleem op.

Vooralsnog lijkt de optie beperkt tot de Android- en iOS-apps van Netflix, mogelijk komt de functie later breder beschikbaar. Films en series die de mogelijkheid hebben, zijn voorzien van een nieuwe download-knop.

Nog niet alles

Niet álle content op Netflix is direct beschikbaar voor offline gebruik. De films en series van Netflix zelf uiteraard wel, maar voor content van andere partijen moet Netflix wel toestemming hebben. Mogelijk wordt die niet in alle gevallen gegeven, of pas later.

Het besluit van Netflix komt als een verrassing, omdat de dienst zich al jarenlang verzet tegen offline kijken. Keer op keer staken geruchten de kop op, en alsmaar werden die door Netflix ontkracht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord