SexFit-gadget meet bedprestaties via bluetooth

© CIDimport

SexFit-gadget meet bedprestaties via bluetooth

Geplaatst: 7 augustus 2014 - 11:35

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:57

Redactie ID.nl

Wearables hebben de toekomst en de Britse erotiekwinkel Bondara springt daar handig op in met SexFit, een gadget die je erotische sessies onder de lakens meet.

De SexFit dient gedragen te worden om de penis, waar tijdens de gemeenschap statistieken worden verzameld die via bluetooth naar de bijbehorende smartphone-app worden gestuurd. Vibraties en LED-lampjes geven aan of je ritme constant genoeg is voor de beste resultaten.

Delen

Naderhand kun je dan teruglezen hoe lang de sessie duurde, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel... 'stoten' je per minuut hebt gehaald, aldus de productbeschrijving. Ben je dusdanig tevreden over je prestaties, dan kun je die via social media delen met vrienden.

Prototype

Bondara geeft aan dat het nog gaat om een prototype, waarvan de ontwikkeling nog niet is gestart. Toch verwacht de winkel deze vanaf 2015 te kunnen verkopen.

"Historisch gezien zijn seksspeeltjes altijd meegegaan met technologische ontwikkelingen," aldus een woordvoerder van de shop. "Onze gadget is het logische gevolg van een golf aan gezondheidstrackers, met als bonus een verbeterd seksleven. We verwachten dat het een grote hit gaat worden."

SexFit-gadget meet bedprestaties via bluetooth-15986853

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten