© CIDimport

Sieraden met een ingebouwd alarm

Geplaatst: 19 februari 2014 - 09:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:12

Redactie ID.nl

Als je door het cheesy filmpje heenkijkt, is Cuff best een tof product: een sieraad met een ingebouwd alarmsysteem. Want echt draagbare technologie die naadloos aansluit op het dagelijks leven is wonderlijk genoeg nog steeds vrij zeldzaam. Opvallende gadgets en prototypes (zoals Google Glass) lijken de norm te zijn.

Dat is wat ze bij Cuff graag willen veranderen. Waar James Bond ook alledaagse objecten gebruikte en daarin de nieuwste snufjes verstopte, zo doet Cuff dit ook met haar technologie. Verwerkt in sieraden die zo op het oog niets met technologie te maken lijken te hebben zit een handig alarmsysteem,  waarmee je bij gevaar een melding naar familieleden of vrienden kunt sturen die eenzelfde sieraad dragen.

Mix van technologie en mode

“Het mixen van technologie en mode, dat is het idee” aldus Deep Sood, de oprichter van Cuff. Je hoeft het sieraad niet op te laden en kunt snel en onopvallend een alert uitsturen, zonder je telefoon erbij te hoeven pakken.

Pre-order

Kun je niet wachten om een Cuff te gaan dragen? Dan kun je de sieraden via een pre-order campagne bestellen. Je moet nog wel even geduld hebben, want de eerste sieraden zullen pas aankomende herfst worden verzonden. 

Sieraden met een ingebouwd alarm-16252744

© CIDimport

Bron: mashable.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten