Sint brengt nas en blu-ray mee 2013-11-04T16:41:01

FIFA WK bid 2018 live te volgen op internet

Cybercriminelen zetten nep-systeem scanners in

Sint brengt nas en blu-ray mee

Sint brengt nas en blu-ray mee

Het heerlijk avondje wordt dit weekend voor velen een multimediaal avondje: volgens UNETO-VNI, de vereniging van de elektrotechnisch detaillisten, brengt de goedheiligman dit jaar net zoveel elektroni

Het heerlijk avondje wordt dit weekend voor velen een multimediaal avondje: volgens UNETO-VNI, de vereniging van de elektrotechnisch detaillisten, brengt de goedheiligman dit jaar net zoveel elektronica mee als vorig jaar.

Naast de espressoapparaten en elektrische tandenborstels- zijn ook draagbare apparaten en blu ray-spelers flink in trek. Een opvallende verlanglijstjes-trend wordt gevormd door multimedia huisnetwerken, waarbij digitale bestanden -foto's, films en muziek- op pc's en tv's overal in huis beschikbaar worden gemaakt. De benodigde apparatuur, zoals externe harde schijven en mediacenters, blijkt hoog op de verlanglijsten te staan. Ook tablet-pc's zijn echte decembercadeaus - hoewel die eerder onder de kerstboom gevonden zullen worden dan in een Sintpakje. Personal audio, zoals Ipods, mp3- en mp4-spelers blijft onverminderd populair met Sinterklaas. Deze maand gaat ook de vraag naar docking stations in allerlei vormen aantrekken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord