Smartphone bedienen met bluetooth handschoen

© CIDimport

Smartphone bedienen met bluetooth handschoen

Geplaatst: 19 november 2012 - 12:22

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:25

Redactie ID.nl

Naast handschoenen die touchscreen-vriendelijk zijn of die je laten bellen met je duim en pink, komt er nu ook met een handschoen waarmee je via bluetooth je telefoon kunt bedienen.

Naast handschoenen die touchscreen-vriendelijk zijn of die je laten bellen met je duim en pink, komt er nu ook met een handschoen waarmee je via bluetooth je telefoon kunt bedienen. Je smartphone kan gewoon in je zak blijven zitten.

‘Handsfree’ bellen via handschoen

Het is dan niet helemaal hands-free, maar met de BEARTek handschoen van Blue Infusions hoef je je smartphone niet meer uit je zak te halen om hem te bedienen. De smartphone kan worden bediend met behulp van zes bluetoothsensoren op de handschoen. Door met de vingers te knijpen kunnen verschillende functies van de smartphone worden bediend, zoals telefoongesprekken beantwoorden of de muziekspeler bedienen.

De bluetooth handschoen werkt op de iPhone en de meeste Android smartphones. De handschoen is voorzien van een lithium batterij die volgens de fabrikant zo’n 80 uur mee gaat. De gebruiker kan zelf kiezen of de linker- of rechterhandschoen ingesteld wordt als smartphone-bediening.

Blue Infusions is een Kickstarter-project begonnen om de productie van de bluetooth handschoen te financieren. Het bedrijf hoopt met het project $50.000 binnen te halen, op het moment van schrijven is er $9.000 binnengehaald. De handschoen zal in de winkel tussen de $175 en $200 kosten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten