Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit 2014-12-05T10:17:27

KPN waant klanten in buitenland door nieuwe storing

Denon brengt mini-variant van Envaya-luidspreker

Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit

Snapchat-concurrent Slingshot brengt nieuwe update uit

Facebook heeft een update uitgebracht voor zijn Snapchat-concurrent Slingshot. De grootste verandering is dat de app nu een tijdlijn krijgt. Om in de eerste versie van Slingshot een foto te ontvangen moest je eerst een foto sturen. Dat is met de update dus verleden tijd. Het nieuwe idee van de tijdlijn doet sterk denken aan de ‘Stories’ van Snapchat.

Facebook probeerde meerdere malen om Snapchat over te nemen en nadat de onderhandelingen meerdere malen niet het gewenste resultaat opleverde, kwam Facebook met alternatieven op de proppen. Eén van deze alternatieven was Facebook Poke. De app kende veel gebruikers in het begin, maar werd later geïntegreerd in de website van Facebook.

Slingshot is het tweede alternatief van Facebook om Snapchat van zijn foto-delende troon te stoten. Hoewel de eerste versie geen groot succes was, blijft Facebook geloven in het potentieel van de app. Met de nieuwe update brengt Slingshot een tijdlijn die veel doet denken aan Twitter en Instagram samengebracht in een Snapchat-jasje.

Verder verplicht Slingshot de gebruiker nu ook tot het hebben van een Facebook-account. Zonder een account is er geen mogelijkheid om in te loggen. Reden hiervoor is het makkelijker vinden van vrienden waarmee je video’s en foto’s kunt delen.

Slingshot is hier te downloaden:
 

Klik hier voor Android Klik hier voor iOS

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord