Snor en baard kunnen het wel schudden met Valentijn 2013-10-10T14:33:58

Weer een nieuwe schaatsblog

Veilig surfen met Suske en Wiske

Snor en baard kunnen het wel schudden met Valentijn

Snor en baard kunnen het wel schudden met Valentijn

Wie een date wil voor Valentijnsdag, doet er verstandig om baard en snor af te scheren en de sigaretten de deur uit te doen. Aldus tenminste datingsite Datecom.nl, dat daar een klein onderzoekje op losgelaten heeft. Uit een analyse van de profielen op Datecom.nl blijkt dat vrouwen weinig ophebben met mannen met een bebaard of besnord gezicht.

Wie een date wil voor Valentijnsdag, doet er verstandig om baard en snor af te scheren en de sigaretten de deur uit te doen. Aldus tenminste datingsite Datecom.nl, dat daar een klein onderzoekje op losgelaten heeft. Uit een analyse van de profielen op Datecom.nl blijkt dat vrouwen weinig ophebben met mannen met een bebaard of besnord gezicht. Mannen lopen het snelst warm voor slanke blondines met een mooie uitstraling. Wat opvalt is dat zowel mannen als vrouwen het er over eens zijn, dat de nieuwe liefde niet mag roken.

Kijkend naar de verschillende profielen op de site valt op dat vrijwel iedereen op zoek is naar een lief, eerlijk en betrouwbaar persoon. De daters geven over het algemeen aan het innerlijk en een ‘klik’ het belangrijkst te vinden.

Vrouwen onder de dertig zoeken daarbij een zorgzame man die goed kan koken. Geslachtsgenoten van boven de dertig zoeken juist een ondernemende, betrouwbare, goedlachse en wel-opgevoede kerel die van kinderen houdt. Daarbij zijn de vrijgezelle veertigplussers eerder op zoek naar een maatje dan dat ze op een stormachtige romance zitten te wachten.

Mannen van onder de dertig zoeken een niet zeurende, verzorgde, sociale thuisblijver terwijl de mannen die de dertig gepasseerd zijn een zachtaardige, goedgehumeurde, begripvolle vrouw zoeken die naast hen op de bank wil zitten. De mannelijke veertigplussers letten daarbij meer op het karakter. Een ‘leuk hoofd’ wordt goed gewaardeerd maar vooral een ‘open’ iemand en een zelfbewust en zelfstandig type maken meer kans.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord