Sony HT-S40R Home Theatre biedt surround zonder kabelwirwar 2021-04-22T09:58:44

Neurosity's The Crown: Spotify bedienen met hersenen

Review: Razer Opus

Sony HT-S40R Home Theatre biedt surround zonder kabelwirwar

Sony HT-S40R Home Theatre biedt surround zonder kabelwirwar

Bij het installeren van surround-audio is het vaak een hele klus om alle kabels netjes weg te werken. Die lopen immers vaak kriskras door de hele kamer. Zo niet met Sony's HT-S40R Home Theatre-systeem.

De diverse onderdelen hiervan staan deels draadloos met elkaar in verbinding. De achterste speakers sluit je aan op een apart kastje, de wireless versterker. Die staat op zijn beurt zonder kabels in contact met de soundbar en de subwoofer onder de televisie.

Dat ziet er dan als volgt uit.

Twee stopcontacten nodig

Zoals je ziet, vereist deze 5.1-aanpak daarentegen wel twee stopcontacten, voor zowel de versterker als de subwoofer. De hele set heeft een adviesprijs van precies 400 euro.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord