Sony komt met aangepaste Xperia Z3+

© CIDimport

Sony komt met aangepaste Xperia Z3+

Geplaatst: 26 mei 2015 - 09:11

Aangepast: 20 september 2022 - 07:34

Redactie ID.nl

Sony komt met een aangepaste versie van de Xperia Z3, de Z3+. Het nieuwe toestel kost straks los 699 euro, en is vooral wat sneller en beter.

Sony komt met aangepaste Xperia Z3+

Sony kondigde een aantal weken geleden al aan dat het met een nieuwe smartphone zou komen, de Z4. Die zou echter alleen in Japan verschijnen, en werd met weinig bombarie stilletjes aangekondigd door het bedrijf.

Nu lijkt het erop alsof de Z4 is omgedoopt tot de minder spannende Z3+, wat feitelijk een aangepaste Z3 is.

Verbeterde camera

De Z3+ is dan ook vooral een verbetering van zijn kleine broertje. Die verbeteringen zitten voornamelijk in de binnenkant van de telefoon, met name in de processor en de camera.

Zelfde uiterlijk

Qua uiterlijk lijkt de Z3+ exact op de Z3. Hetzelfde stevige uiterlijk met de metalen rand is aanwezig, en het scherm blijft 5,5” groot. Het toestel is wel iets dunner en lichter dan zijn voorganger. Dat komt door de minder krachtige accu van het toestel, die van 3,100mAh naar 2,930mAh gaat.

Sneller

Het toestel is een stukje sneller dan zijn voorganger, met een krachtigere processor. Ook is de voorcamera anders, met 5 megapixels en een groothoeklens van 25 mm voor het maken van betere selfies. Het toestel draait standaard op Android Lollipop.

De Xperia Z3+ ligt in juni in de winkel. Los kost het toestel 699 euro, als je hem bij een abonnement wil kun je alleen bij T-Mobile terecht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten