Sony komt met goedkope lijn PSP-spellen

© CIDimport

Sony komt met goedkope lijn PSP-spellen

Geplaatst: 18 mei 2010 - 08:05

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:57

Redactie ID.nl

Vanaf volgende maand brengt Sony een aantal klassieke PSP-spellen uit voor een budgetprijsje: de titels, onder de naam PSP Essentials, gaan € 9,99 per stuk kosten.In eerste instantie worden er twintig titels uitgebracht, variërend van het platformspel Daxter tot Everybody's Golf en van de racegame WipEout Pulse tot EA Sports Fifa 2009. Ook De Sims (2) en Harry Potter (en de Vuurbeker) zijn voor een zacht prijsje verkrijgbaar. Na juni zullen elke drie maanden nieuwe titels aan de PSP Essentials-serie worden toegevoegd.Het nieuws van de goedkope games komt naar buiten op hetzelfde moment dat het gerucht de ronde doet dat Sony geld wil gaan rekenen voor het gebruik van het PlayStation netwerk. Sony overigens alleen willen laten betalen voor extra diensten; huidige diensten zouden gratis blijven.

Vanaf volgende maand brengt Sony een aantal klassieke PSP-spellen uit voor een budgetprijsje: de titels, onder de naam PSP Essentials, gaan € 9,99 per stuk kosten.

In eerste instantie worden er twintig titels uitgebracht, variërend van het platformspel Daxter tot Everybody's Golf en van de racegame WipEout Pulse tot EA Sports Fifa 2009. Ook De Sims (2) en Harry Potter (en de Vuurbeker) zijn voor een zacht prijsje verkrijgbaar. Na juni zullen elke drie maanden nieuwe titels aan de PSP Essentials-serie worden toegevoegd.

Het nieuws van de goedkope games komt naar buiten op hetzelfde moment dat het gerucht de ronde doet dat Sony geld wil gaan rekenen voor het gebruik van het PlayStation netwerk. Sony overigens alleen willen laten betalen voor extra diensten; huidige diensten zouden gratis blijven.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten