Spectacles AR-bril: Blik verruimen met augmented reality 2021-06-29T08:52:49

Review: AOC Q27V4EA

Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed is slank mechanisch toetsenbord

Spectacles AR-bril: Blik verruimen met augmented reality

Spectacles AR-bril: Blik verruimen met augmented reality

Google Glass flopte genadeloos, maar de ziel van die augmented reality-bril leeft nog altijd voort in nieuwe ontwikkelingen. Zo werkt Snapchat nu aan de Spectacles AR.

Camera's aan weerszijden van de glazen leggen de wereld om je heen vast terwijl er digitale effecten voor je ogen worden geprojecteerd. De bril boort daarvoor een database aan vol zogeheten filters, die niet alleen artistiek maar ook educatief van aard kunnen zijn.

Ook praktisch

Toepassingen zijn onder meer een virtuele museumtour, navigatiehulp of zelfs spelen met fictieve huisdieren. De Spectacles AR is alleen voorlopig nog niet op grote schaal verkrijgbaar. Maar in onderstaande video krijg je wel alvast een voorproefije. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord