Speurders.nl geeft cursus internet-handelen 2013-10-10T14:33:59

Al 130.000 adviezen gegeven door StemWijzer

Gratis te downloaden anti-stresscursus

Speurders.nl geeft cursus internet-handelen

Speurders.nl geeft cursus internet-handelen

Een eerste groep mensen heeft eind vorige week het cursus-gedeelte van het Speurders Professionals opleidingstraject voltooid. Dat bestaat uit een cursus en een coachingperiode, waarmee Nederlanders die hun geld willen verdienen met handel via internet door de advertentiesite Speurders.nl worden ondersteund.

Een eerste groep mensen heeft eind vorige week het cursus-gedeelte van het Speurders Professionals opleidingstraject voltooid. Dat bestaat uit een cursus en een coachingperiode, waarmee Nederlanders die hun geld willen verdienen met handel via internet door de advertentiesite Speurders.nl worden ondersteund. In Europa verkrijgen ongeveer 90.000 mensen minstens driekwart van hun inkomen door te handelen op de veilingsite eBay. Een en ander bleek gisteren uit een studie die de Amerikaanse veilingsite liet uitvoeren door onderzoeksbureau AC Nielsen International Research.
Speurders.nl heeft zich reeds in een eerder stadium gerealiseerd dat voor veel particulieren in Nederland ook een boterham te verdienen valt met internet, maar dat het ontbreekt aan ondersteuning vanuit de verschillende Nederlandse advertentie- en veilingsites zelf. Daarom startte Speurders.nl begin 2005 als eerste advertentiesite met een pilot voor een opleidingstraject tot professionele Internethandelaar. Die bleek succesvol: van de tien deelnemers verdienen momenteel vijf mensen een meer dan een modaal inkomen ( meer dan 1500 euro netto inkomsten per maand).

Vanaf eind 2005 hebben mensen zich via de website kunnen inschrijven voor het Speurders Professionals traject. Tijdens de cursus krijgen aankomende Speurders Professionals alle ins en outs te leren van het verkopen op de site. Niet alleen de website, maar ook wetgeving betreffende het verkopen van spullen, het bijhouden van een boekhouding, het fotograferen van spullen, het schrijven van advertentieteksten en marketing komen aan bod. Na de cursus starten de Professionals meteen met hun internethandel. Eén jaar lang worden ze daar door Speurders.nl intensief bij gecoached en worden er driemaandelijks kwartaalbijeenkomsten georganiseerd. Het Speurders Professionals Opleidingstraject start meerdere keren per jaar; mensen kunnen zich gedurende het hele jaar inschrijven.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord