Spot-Pointer van Hama voor de serieuze PowerPoint-presentator 2021-08-12T09:25:43

Logitech G335-hoofdtelefoon: Lichter, kleurrijker, goedkoper

Nieuwe look voor Rekenmachine, Mail en meer in Windows 11

Spot-Pointer van Hama voor de serieuze PowerPoint-presentator

Spot-Pointer van Hama voor de serieuze PowerPoint-presentator

De Spot-Pointer van Hama biedt op allerlei fronten ondersteuning bij diavoorstellingen. We geven enkele voorbeelden.

Steek de meegeleverde usb-dongle in de laptop. Deze bevat een microSD-kaart met de benodigde software om een digitale aanwijzer tevoorschijn te toveren. Deze pointer werkt dus niet via de gebruikelijke lasertechnologie, wat schadelijk voor de ogen kan zijn.

Benadrukken

Op het kaartje is ook de presentatie zelf te bewaren. Zoom vervolgens in op specifieke onderdelen van dia's met de vergrootglasfunctie en lees op de pointer af hoeveel tijd er nog over is om je verhaal af te ronden.

De Spot Pointer wordt voor 46,99 euro verkocht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord