Spotify maakt familieabonnement goedkoper 2016-05-24T15:11:40

GeoOrbital Wheel maakt iedere fiets elektrisch

Planten laden smartphones op met de Bioo-bloempot

Spotify maakt familieabonnement goedkoper

Meer mensen op één abonnement voor dezelfde prijs

Spotify maakt familieabonnement goedkoper

Spotify maakt de prijzen van een familie-abonnement een stuk aantrekkelijker. Je kunt nu voor € 14,99 per maand met 6 gezinsleden gebruik maken van Spotify Premium, terwijl dat eerst nog voor maximaal 2 personen kon.

Dat maakt de streamingdienst vandaag bekend. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen van de dienst gebruik maken.

Wil je alle details over hoe Spotify werkt? Lees dan onze reeks workshops: Hoe werkt Spotify?

Familie

Je kunt nu voor € 14,99 met 6 mensen gebruik maken van Spotify Premium. Daarbij hoor je geen reclames, en kun je muziek ook downloaden naar je telefoon.

Met het Family-abonnement is er één beheerder en een aantal gezinsleden. Voorheen was het abonnement ook voor € 14,99 beschikbaar, maar kon je er maar met maximaal 2 extra gezinsleden gebruik van maken. Voor ieder extra gezinslid betaalde je dan € 4,99 extra.

Concurrentie Apple Music

Spotify verlaagt de prijzen waarschijnlijk om beter te kunnen concurreren met andere diensten zoals Apple Music en Google Play Music. Die vragen ook € 9,99 per maand voor een premium-abonnement, maar het gezinsabonnement is daar wel een stuk goedkoper.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord