Spy-phishing nieuwste bedreiging 2013-10-10T14:34:00

Helft Hollandse surfers zoekt online naar nieuwe auto

P2P-kastje Lamabox deze week voor het eerst geleverd

Spy-phishing nieuwste bedreiging

Spy-phishing nieuwste bedreiging

Wat krijg je als je spyware en phishing met elkaar combineert? Juist, spy-phishing - en dat wordt in 2006 één van de grotere bedreigingen, aldus anti-malwarebedrijf Trend Micro.Spy-phishing zal zich, aldus Trend Micro, richten op banken, financiële instellingen en andere websites waarvoor een wachtwoord vereist is.

Wat krijg je als je spyware en phishing met elkaar combineert? Juist, spy-phishing - en dat wordt in 2006 één van de grotere bedreigingen, aldus anti-malwarebedrijf Trend Micro.Spy-phishing zal zich, aldus Trend Micro, richten op banken, financiële instellingen en andere websites waarvoor een wachtwoord vereist is. Een eenmaal geactiveerde Trojaan volgt het internetverkeer tot de gebruiker de beoogde, beveiligde, webpagina bereikt heeft. Login- en andere vertrouwelijke informatie is dan al, zonder dat de gebruiker zich er bewust van is, naar de aanvaller gestuurd.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord