Studenten krijgen punten voor spelen van Starcraft 2013-11-04T17:22:41

Marktaandeel Windows XP loopt langzaam terug

GPS-apparaat voor wintersporters

Studenten krijgen punten voor spelen van Starcraft

Studenten krijgen punten voor spelen van Starcraft

Aan de befaamde Berkeley-universiteit in Californië kunnen studenten sinds kort een bijzonder vak volgen: een college Starcraft. Studenten die de colleges volgen en het spel gaan spelen, verdienen studiepunten. De colleges zullen zich focussen op de manier waarop er in Starcraft - een real-time strategy game - oorlogen gevoerd worden.

Aan de befaamde Berkeley-universiteit in Californië kunnen studenten sinds kort een bijzonder vak volgen: een college Starcraft. Studenten die de colleges volgen en het spel gaan spelen, verdienen studiepunten.

De colleges zullen zich focussen op de manier waarop er in Starcraft - een real-time strategy game - oorlogen gevoerd worden. Wie aan de colleges mee wil doen, moet wel wiskunde en kansberekening onder de knie hebben.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord