Stuiterbal als digitale camera 2013-10-10T14:34:02

Racegame-coureur wordt nu echte coureur

Google Maps + PVDA Leiden =...

Stuiterbal als digitale camera

Stuiterbal als digitale camera

Twee Denen hebben een kogelronde digitale camera ontworpen waarmee je tijdens het stuiteren foto's kunt maken. Dat moet zeker creatieve foto's en perspectieven opleveren.De SatuGO (See Aim Throw captUre & GO)-camera heeft 1 gigabyte NAND flash-geheugen aan boord dat binnen een aantal beschermende lagen is opgeborgen.

Twee Denen hebben een kogelronde digitale camera ontworpen waarmee je tijdens het stuiteren foto's kunt maken. Dat moet zeker creatieve foto's en perspectieven opleveren.

De SatuGO (See Aim Throw captUre & GO)-camera heeft 1 gigabyte NAND flash-geheugen aan boord dat binnen een aantal beschermende lagen is opgeborgen. Wanneer de SatuGO de grond raakt, wordt een 3 megapixel foto gemaakt. Er is een timer en flits aan boord, dus fotograferen voor of na de stuit (in de lucht) kan ook. De digitale camera doet tevens dienst als usb-geheugenstick en webcam.

De Deense ontwikkelaars zijn nog op zoek naar startkapitaal om met de productie te kunnen beginnen. De geschatte verkoopprijs is 60 euro.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord