Stuiterbal als digitale camera

© CIDimport

Stuiterbal als digitale camera

Geplaatst: 31 januari 2006 - 12:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Redactie ID.nl

Twee Denen hebben een kogelronde digitale camera ontworpen waarmee je tijdens het stuiteren foto's kunt maken. Dat moet zeker creatieve foto's en perspectieven opleveren.De SatuGO (See Aim Throw captUre & GO)-camera heeft 1 gigabyte NAND flash-geheugen aan boord dat binnen een aantal beschermende lagen is opgeborgen.

Twee Denen hebben een kogelronde digitale camera ontworpen waarmee je tijdens het stuiteren foto's kunt maken. Dat moet zeker creatieve foto's en perspectieven opleveren.

De SatuGO (See Aim Throw captUre & GO)-camera heeft 1 gigabyte NAND flash-geheugen aan boord dat binnen een aantal beschermende lagen is opgeborgen. Wanneer de SatuGO de grond raakt, wordt een 3 megapixel foto gemaakt. Er is een timer en flits aan boord, dus fotograferen voor of na e stuit (in de lucht) kan ook. De digitale camera doet tevens dienst als usb-geheugenstick en webcam.

De Deense ontwikkelaars zijn nog op zoek naar startkapitaal om met de productie te kunnen beginnen. De geschatte verkoopprijs is 60 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten