Swiftkey voor Android nu gratis

© CIDimport

Swiftkey voor Android nu gratis

Geplaatst: 11 juni 2014 - 05:59

Aangepast: 20 september 2022 - 07:37

Redactie ID.nl

Een van de top betaalde apps op Android, Swiftkey, is nu gratis. Je kunt voortaan voor niets swipen met dit handige toetsenbord voor je mobiel en je kunt kiezen uit een hele lading nieuwe features.

Swiftkey voor Android nu gratis

Als je Switfkey recent hebt aangeschaft, niet getreurd: dan krijg je gratis 10 thema’s cadeau. Je hoeft dus niet meer te betalen voor de layout van dit toetsenbord en je kunt voortaan ook gebruik maken van Swiftkey Cloud, die de woorden die je typt en de voorspellingen die het daarbij maakt synchroniseert met al je apparaten.

Persoonlijke schrijfstijl

Wat Swiftkey - tot voor kort - de nummer 1 betaalde app maakte op Android-apparaten, is dat dit toetsenbord zich aanpast aan je persoonlijke schrijfstijl en woorden leert die jij veel gebruikt. Daarnaast kun je met dit toetsenbord ook swipen, heeft het een nauwkeurigere autocorrect en voorspelt het het volgende woord dat je gaat gebruiken beter dan andere toetsenborden.

Nieuwe thema’s

De grootste toevoeging bij de vernieuwde applicatie zijn de nieuwe thema’s en verschillende kleuren waar je voor kunt kiezen. Ook heeft het toetsenbord een hele lading emoticons – je weet wel, van die lachende, boze en huilende gezichtjes. Als je Android 4.1 of hoger gebruikt dan kun je knipogen, huilen en stoom uit je neusgaten blazen.

Bug

Er is nog een bonus: er is een bug in Android die ervoor zorgt dat alle toetsenborden (dus ook SwiftKey) uitschakelen als ze worden geüpdatet. Dat is een bug die alleen geldt voor betaalde apps, dus als het goed is zou je hier nu Swiftkey gratis verkrijgbaar is geen last meer van moeten hebben. 

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten