T-Mobile winkel in puin door boze klant 2013-11-04T16:02:22

Apple sluit MobileMe

‘Google Nexus 7 tablet schendt Nokia-patenten’

T-Mobile winkel in puin door boze klant

T-Mobile winkel in puin door boze klant

Een klant van T-Mobile in Engeland heeft een ravage aangericht in een T-Mobile winkel. De actie van de boze man is, hoe kan het ook anders, met een mobieltje vastgelegd.

De getroffen T-Mobile winkel bevindt zich op de Market Street in Manchester. Afgelopen zaterdag kreeg een klant een woedeaanval en zorgde voor een herinrichting van de winkel. Wat de reden van de woedeaanval was, is niet bekend. Het resultaat is wel duidelijk: alle telefoons en displays zijn van de muren getrokken en ging daar nog eens met een brandblusser overheen. De woedeaanval ondergaat de man toch redelijk laconiek.

Het winkelpersoneel kijkt, in afwachting van de poltie, me lede ogen aan hoe de man alles vernielt. En niet alleen het winkelpersoneel, buiten de winkel staat het vol inmiddels ook vol met toeschouwers. De man verzette zich niet tijdens de arrestatie dus de (T-)mobiele eenheid kon uitblijven. Of het hem nog wel lukte naar huis te bellen om te zeggen dat hij wat later zou komen, is niet bekend.

[Via: PCM]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord