Te koop: Verslaafde Modern Warfare 3-speler

© CIDimport

Te koop: Verslaafde Modern Warfare 3-speler

Geplaatst: 22 november 2011 - 07:41

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:58

Redactie ID.nl

Dat Modern Warfare 3 nogal verslavend is om te spelen ondervond de 21-jarige Alyse Baddley uit Utah aan den lijve. Niet omdat ze zelf aan het spel verlingerd raakte maar door haar man die drie dagen non-stop aan het knallen was. Reden voor Alyse om haar 22-jarige man te koop te zetten.

Alyse zette haar man te koop op Craiglist met de tekst dat hij van eten en het spelen van videogames houdt, makkelijk in onderhoud is door hem slechts elke 3-5 uur te voeden en van water te voorzien. Zijn nieuwe huis moet internet hebben en ruimte om te kunnen gamen. Ze geeft aan geen zin meer te hebben op hem te moeten wachten en dat hij gratis is af te halen.

Uiteraard was het met een knipoog geschreven. Het was het vooral bedoeld om haar man tot inkeer te brengen die door een rugblessure ontslagen was uit het leger en nu dus de hele tijd Call of Duty Modern Warfare 3 speelde. Toch kreeg ze ook serieuze reactie voor relatiebemiddelingsbureaus.

De actie van Alyse heeft het gewenste resultaat gehad want Kyle, de man van Alyse is minder Modern Warfare 3 gaan spelen. Modern Warfare 3 heeft al tot rare uitwassen geleid, zoals een kaping van een truck met spellen en een man die dreigde om een winkel op te blazen met een bom. 

[Via: Digitaltrends]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten