Tech Academy: handige online cursussen voor beginners en gevorderden 2019-09-02T10:29:39

Spotify test functie voor opnemen podcasts

Review: WD My Cloud EX2 Ultra

Tech Academy: handige online cursussen voor beginners en gevorderden

Tech Academy: handige online cursussen voor beginners en gevorderden

Wil je meer uit je computer, smartphone, software of thuisnetwerk halen, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? De nieuwe online cursusomgeving Tech Academy gaat je daarbij helpen.

Vanaf vandaag bieden de Tech-merken van Reshift iets nieuws: Tech Academy. In de online cursusomgeving van Tech Academy kun je diverse uitgebreide en diepgaande cursussen vinden over uiteenlopende tech-gerelateerde onderwerpen. We trappen de Tech Academy af met een uitgebreide cursus Word, Excel en PowerPoint, die geschikt is voor iedereen die meer uit deze software wil halen.

Inhoud

Iedere cursus op Tech Academy bestaat uit een aantal vaste elementen, zoals online trainingsvideo's en extra vragen om je kennis te toetsen. Heb je een cursus succesvol volbracht? Dan ontvang je van ons een certificaat. Wil je nog iets terugzoeken of een bepaald hoofdstuk uit de cursus opnieuw doornemen? Geen probleem: wanneer je je hebt geregistreerd en de cursus in je bezit hebt, heb je altijd en onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal, ongeacht waar je je bevindt.

Aanbod

In de komende weken breiden we ons aanbod uit en kun je straks cursussen combineren, extra lesmateriaal ontvangen in de vorm van een cursusboek of kiezen voor alleen een online training. Voor nu kun je alvast kennismaken met onze eerste complete cursus Werken met Word, Excel en PowerPoint, die geschikt is voor iedereen die Office 2016, 2019 of Office 365 gebruikt. 

Bestel nu het 180 pagina's boek + online cursus Word, Excel en Powerpoint (€ 34,95)


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord