Telfort maakt instellen mobieltjes simpel 2013-10-10T14:34:01

Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst

Lara Croft is weer terug

Telfort maakt instellen mobieltjes simpel

Telfort maakt instellen mobieltjes simpel

Leuk hoor, een nieuw mobieltje, maar het is - aldus veel mensen - altijd zo'n gedoe om 't ding helemaal in te stellen. Telfort komt haar klanten daarom tegemoet.Zij hoeven voortaan niets meer te doen om aan de juiste instellingen voor mms, wap en gprs te komen.

Leuk hoor, een nieuw mobieltje, maar het is - aldus veel mensen - altijd zo'n gedoe om 't ding helemaal in te stellen. Telfort komt haar klanten daarom tegemoet.Zij hoeven voortaan niets meer te doen om aan de juiste instellingen voor mms, wap en gprs te komen. Nieuwe klanten ontvangen direct na het eerste gebruik van de mobiele telefoon per sms de juiste instellingen op hun mobieltje. Bestaande klanten ontvangen de instellingen nadat zij de sim-kaart in een ander toestel plaatsen of een nieuwe sim-kaart gebruiken. Telfort werkt hiervoor samen met SmartTrust. Via ‘Automatic Device Configuration’ (ADC) van SmartTrust stuurt Telfort de juiste instellingen naar haar klanten en het mobieltje stelt deze automatisch in. De klant hoeft alleen nog maar op ‘accept’ te drukken en de instellingen staan in de mobiele telefoon. Goeie zaak!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord