The Phone House sluit 50 winkels 2014-07-22T14:36:54

Zeker weten dat je mail gelezen is met MailTrack

Uitgebreide filtermogelijkheden toepassen in Microsoft Excel

The Phone House sluit 50 winkels

200 banen gaan verloren

The Phone House sluit 50 winkels

Dankzij een reorganisatie verdwijnen er binnenkort 50 van de 160 winkels van The Phone House. Daarbij verliezen 200 medewerkers hun baan. Directeur Eric-Jan Doorenbosch maakt dat vandaag bekend middels een persbericht.

Op het hoofdkantoor in Amersfoort verliezen 40 medewerkers hun baan, de overige 160 ontslagen vinden plaats bij de winkelmedewerkers. Vooralsnog is niet duidelijk gemaakt welke vestigingen precies verdwijnen. De werknemers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Pijnlijk

"Met het doorvoeren van deze stappen wordt de verhouding tussen offline en online winkelen meer in evenwicht gebracht. Dat er hierdoor arbeidsplaatsen komen te vervallen en winkels samengaan of sluiten is hiervan een pijnlijk, maar logisch gevolg," aldus Doorenbosch.

Volgens Doorenbosch is 'duidelijke focus en efficiency' nodig om aan de vraag van klanten te voldoen. De reorganisatie gaat daarvoor zorgen. Deze zou het gevolg zijn van tegenvallende kwartaalcijfers.

Samenvoeging

In sommige gevallen worden winkels gesloten of samengevoegd. In andere gevallen worden ze ondergebracht in vestigingen van Media Markt en Saturn.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord