Tip voor Defensie: nooit meer een memory stick kwijt 2013-10-10T14:34:01

Lara Croft is weer terug

Vrouw doet duurste aankopen in online winkel

Tip voor Defensie: nooit meer een memory stick kwijt

Tip voor Defensie: nooit meer een memory stick kwijt

Voor de tweede keer in korte tijd is Defensie een memorystick met gevoelige, geheime informatie kwijtgeraakt. Ergens wel logisch: die stickjes worden steeds kleiner. Maar kwijtraken hóeft niet - gewoon de stick om je arm dragen!In mei of juni komt deze armband van Imation op de Nederlandse markt.

Voor de tweede keer in korte tijd is Defensie een memorystick met gevoelige, geheime informatie kwijtgeraakt. Ergens wel logisch: die stickjes worden steeds kleiner. Maar kwijtraken hóeft niet - gewoon de stick om je arm dragen!In mei of juni komt deze armband van Imation op de Nederlandse markt. 256 MB opslagruimte, usb, veilig opgeborgen in een rubber omhulsel én geïntegreerd in een (zwarte of blauwe) rubber band die je als armband dragen kunt. De kans dat je 'm dan nog ergens vergeet, wordt daarmee praktisch nihil! De prijs is overigens nog niet bekend, maar zodra we meer weten, bent u de eerste die het hoort!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord