TomTom geïntegreerd navigatiesysteem GO I-90

© CIDimport

TomTom geïntegreerd navigatiesysteem GO I-90

Geplaatst: 21 oktober 2009 - 10:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:01

Redactie ID.nl

TomTom breekt zijn traditie van het produceren van losse navigatiesystemen (pnd's) en komt met een universeel inbouwnavigatiesysteem.

TomTom breekt zijn traditie van het produceren van losse navigatiesystemen (pnd's) en komt met een universeel inbouwnavigatiesysteem. De TomTom GO I-90 is twee din-sloten hoog en vervangt meteen de bestaande radio/cd-speler in de auto.

De TomTom GO I-90 is bedoeld voor wie zijn navigatiesysteem geregeld gebruikt en liever een geïntegreerde oplossing heeft dan een los navigatiesysteem. Toegegeven, concurrenten als Clarion, VDO Dayton en JVC bieden dit soort oplossingen ook, maar TomTom heeft een groot voordeel boven deze merken: het afneembare frontje van de GO I-90 is ook los als volwaardig navigatiesysteem te gebruiken. 

De GO I-90 ondersteunt verder am- en fm-radio (met rds), usb-ondersteuning voor mp3-spelers (inclusief iPods) en compatibiliteit met de meeste telefoons en smartphones voor handsfree bellen. Net als bij de losse pnd's kan de GO I-90 gebruikt worden met TomTom MapShare voor kaartcorrecties en Help Me! voor hulp in noodgevallen.

De TomTom GO I-90 ligt vanaf december in de winkels voor € 599.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten