TomTom mikt op de juiste route naar het hart 2013-10-10T14:31:25

HP lanceert pc met touchscreen

Google Earth 4 is geen bèta meer

TomTom mikt op de juiste route naar het hart

TomTom mikt op de juiste route naar het hart

Over krap twee weken is het alweer Valentijnsdag. Een gelegenheid die door fabrikanten uiteraard met beide handen aangegrepen wordt, want bij Valentijnsdag horen cadeautjes. De insteek van TomTom?

Over krap twee weken is het alweer Valentijnsdag. Een gelegenheid die door fabrikanten uiteraard met beide handen aangegrepen wordt, want bij Valentijnsdag horen cadeautjes. De insteek van TomTom? Slecht kaartlezen zorgt voor ruzie in de auto - en ruzie is niet romantisch...

"TomTom kan," aldus het persbericht, "helpen bij het mijden van onnodige woordenwisselingen in de auto en houdt ruzies over kaartlezen op afstand." Bovendien deelt TomTom, met het oog op Valentijnsdag, in februari extra's uit. Wie een apparaat uit de TomTom GO serie koopt krijgt een gratis RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinformatie. Schaft u een TomTom ONE aan, dan krijgt u een 'Love pack': een beschermtasje en een thuisoplader.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord