TomTom verkoopt diensten nu ook via prepaidkaart

© CIDimport

TomTom verkoopt diensten nu ook via prepaidkaart

Geplaatst: 8 april 2009 - 07:04

Aangepast: 27 augustus 2022 - 15:59

Redactie ID.nl

Tomtom, de aanbieder van navigatieapparaten gaat zijn extra diensten nu verkopen via de winkel. De kaart bevat een activatiecode waarmee de dienst operationeel wordt op het navigatieapparaat. De prepaidkaarten zijn er voor een aantal diensten: de Live Services waarvoor een prepaidkaart voor zes maanden (€ 59,95)of voor een jaar (€ 99,95)gekocht kan worden.

Tomtom, de aanbieder van navigatieapparaten gaat zijn extra diensten nu verkopen via de winkel. De kaart bevat een activatiecode waarmee de dienst operationeel wordt op het navigatieapparaat.

De prepaidkaarten zijn er voor een aantal diensten: de Live Services waarvoor een prepaidkaart voor zes maanden (€ 59,95)of voor een jaar (€ 99,95)gekocht kan worden. Verder zijn de kaartupdate Service (€ 79,95) en de flitslocatie-kaart (€ 29,95) te koop. Tot dusver waren deze diensten alleen te koop via internet of via het navigatieapparaat te bestellen.

Live Services biedt in Nederland toegang tot HD Traffic, de dienst die onder andere informeert over drukke punten, vaste en mogelijke mobiele flitslocaties, onbewaakte spoorwegovergangen, brandstofprijzen en weersinformatie.

Overigens zijn ze niet compatible met elke TomTom. De LIVE Services werken alleen met de TomTom Go- en de x40-series, de kaartupdateservice alleen met alle nieuwe devices en de Flitslocatie-kaart tot slot, werkt alleen met niet Live-apparaten. Zaak om dit goed in de gaten te houden!

De aangeschafte kaarten kunnen worden geactiveerd via de desktopapplicatie TomTom HOME.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten