Topdrukte bij Sneeuwradar 2013-11-04T17:06:06

Geld besparen met barcode-scanner App

Toshiba 64 GB flash geheugenchip

Topdrukte bij Sneeuwradar

Topdrukte bij Sneeuwradar

Het winterse weer zorgt ervoor dat internetters massaal naar de speciale sneeuwvariant van Buienradar surfen. Vanmorgen om vijf uur(!) begon de drukte al, en inmiddels zijn er vanochtend al meer dan één miljoen unieke bezoekers genoteerd. Volgens Buienradar-oprichter Edwin Rijkaart wordt er momenteel zo'n 3 gigabit(!) aan data over de lijnen gepompt.

Het winterse weer zorgt ervoor dat internetters massaal naar de speciale sneeuwvariant van Buienradar surfen. Vanmorgen om vijf uur(!) begon de drukte al, en inmiddels zijn er vanochtend al meer dan één miljoen unieke bezoekers genoteerd.

Volgens Buienradar-oprichter Edwin Rijkaart wordt er momenteel zo'n 3 gigabit(!) aan data over de lijnen gepompt.

Voor het in kaart brengen van sneeuwval maakt de Sneeuwradar gebruik van vrijwilligers die het weer in de gaten houden en veranderingen doorgeven via 360.org. Deze website verzamelt allerlei meetgegevens van weersinstituten, universiteiten en weeramateurs, aangevuld met waarnemingen van wie maar wil.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord