Twitter past gebruiksvoorwaarden aan 2013-11-04T17:11:37

Windows 7 Tupperware Party

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Twitter past gebruiksvoorwaarden aan

Twitter past gebruiksvoorwaarden aan

Iedereen met een Twitter-account heeft afgelopen weekend een mailtje gekregen van BizStone, een van de oprichters van de microblogdienst. Daarin staat te lezen dat Twitter de gebruiksvoorwaarden aangepast heeft.

Iedereen met een Twitter-account heeft afgelopen weekend een mailtje gekregen van BizStone, een van de oprichters van de microblogdienst. Daarin staat te lezen dat Twitter de gebruiksvoorwaarden aangepast heeft. In het kort komt het erop neer dat Twitter nu mag doen wat het wil met al die miljoenen tweets die intussen gepost zijn.

Twitter mag voortaan tweets gebruiken, kopiëren, reproduceren, verwerken, aanpassen, publiceren, en distribueren". Maar, zo haast Stone zich te zeggen, " het blijven jóuw tweets en ze zijn jouw eigendom."

Daarnaast zet Twitter de deur op een kier voor advertenties. Over het hoe is nog niet veel bekend, maar het zou zomaar kunnen dat er op je Twitterpagina's ineens reclame-tweets voorbij gaan komen.

Zoals veel andere populaire netwerksites (denk aan Facebook, YouTube enzovoorts) betekent het hebben van miljoenen gebruikers niet dat het geld met bakken tegelijk binnen stroomt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord