UGTOGO biedt downloads van Publieke Omroep aan 2013-11-04T16:41:47

Microsoft Security Essentials 2.0 is uit

Google TV vertraagd door tegenvallende recensies

UGTOGO biedt downloads van Publieke Omroep aan

UGTOGO biedt downloads van Publieke Omroep aan

Via UGTOGO biedt de Publieke Omroep televisie-uitzendingen ter download aan.

Via UGTOGO biedt de Publieke Omroep televisie-uitzendingen ter download aan. De NPO is daartoe een torrentservice gestart.

De nieuwe site van Uitzending Gemist To Go biedt de gebruiker de mogelijkheid om offline naar de gedownloade programma's te kijken. Behalve het direct downloaden van programma's is het ook mogelijk een abonnement te nemen, zodat bijvoorbeeld een serie automatisch gedownload wordt. Vanwege de bescherming van auteursrechten kunnen gedownloade programma's alleen binnen tien dagen na download bekeken worden. Daarna worden de bestanden automatisch verwijderd. Voor sommige programma's zal de limiet zelfs korter zijn dan tien dagen. Ook gaan de tien dagen in op het oorspronkelijke moment van uitzending.

De dienst is beschikbaar voor Mac en Windows gebruikers. Er is een account nodig om van de dienst gebruik te maken. De dienst ging, na een proef eerder dit jaar, afgelopen donderdag officieel van start.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord