Uitvaart online regelen 2013-11-04T16:41:48

Jongeren kiezen vooral Blackberry en Samsung

Webwinkelquiz voor veilig webshoppen

Uitvaart online regelen

Uitvaart online regelen

Het klinkt misschien wat luguber, maar sinds kort kunt u uw uitvaart volledig online regelen. Het heet: Uitvaart Direct, van uitvaartverzorger PC Hooft.

Het klinkt misschien wat luguber, maar sinds kort kunt u uw uitvaart volledig online regelen. Het heet: Uitvaart Direct, van uitvaartverzorger PC Hooft. Hiermee kunt u geheel online een complete uitvaart vastleggen, inclusief locatiekeuze en tijdstip van de plechtigheid. PC Hooft is de eerste die deze dienst aanbiedt.

Uitvaart Direct is een vervolg op een wat oudere dienstverlening van de uitvaartverzorger, een vast dienstverleningspakket. Dit was zo succesvol dat het logisch was om de dienst uit te breiden met mogelijkheden om alle wensen makkelijk vorm te geven. Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de nabestaanden zelf bepalen hoeveel geld ze willen besteden.

Bijna alles kan tegenwoordig online geregeld worden, nu dus ook een uitvaart. De nabestaanden kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle rust alles vastleggen, van kist tot bloemen tot rouwkaarten. Alleen hetĀ besluiten over online profielen ontbreekt nog...


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord