Universiteit biedt cursus Facebook aan 2013-11-04T17:19:24

TomTom verkoopt diensten nu ook via prepaidkaart

Sorteer programma's op de Taakbalk

Universiteit biedt cursus Facebook aan

Universiteit biedt cursus Facebook aan

De Birmingham City University heeft de perfecte studie ontwikkeld voor studenten die meer bezig zijn met hun Facebook-status dan met hun studieresultaten. Voor 1-aprilgrappen is het te laat, maar zelfs nu nog lijkt Engelsen niets te gek. Voor 4.400 Engelse pond kan een student aan de universiteit namelijk afstuderen als master in sociale media.

De Birmingham City University heeft de perfecte studie ontwikkeld voor studenten die meer bezig zijn met hun Facebook-status dan met hun studieresultaten.

Voor 1-aprilgrappen is het te laat, maar zelfs nu nog lijkt Engelsen niets te gek. Voor 4.400 Engelse pond kan een student aan de universiteit namelijk afstuderen als master in sociale media. Het eenjarig programma omvat cursussen Facebook, MySpace en Twitter, waarin de deelnemers worden klaargestoomd voor het maken van een weblog en het opzetten van een sociaal netwerk.

Jon Hickman, Ontwikkelaar van dit studieprogramma, laat weten dat deze cursussen "niet voor freaks of it-nerds" zijn bestemd. "De vaardigheden die worden geleerd zijn bruikbaar voor iedereen".

Student Jamie Waterman ziet dat anders: "Dit is voor mij volstrekt niet interessant. Vrijwel alle onderdelen van dit programma zijn zo basaal dat ze zelf te leren zijn".


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord