Vader filmt hele vakantie met GoPro verkeerd om

© CIDimport

Vader filmt hele vakantie met GoPro verkeerd om

Geplaatst: 19 november 2015 - 07:17

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:13

Redactie ID.nl

Vaders en technologie, dat is niet altijd de beste combinatie. Zo was er deze man die op vakantie naar Amerika ging en alles filmde met een GoPro-actiecamera - maar dan verkeerd om. De beste nam 3 weken niet Las Vegas op, maar vooral zichzelf. En natuurlijk staat het resultaat op YouTube.

Het filmpje is op YouTube te bekijken en is inmiddels al ruim 6,5 miljoen keer aangeklikt. In de video is te zien hoe een Ierse man, "Joe", op vakantie is in Las Vegas - althans, dat moeten we maar geloven, want we zien alleen de man zelf.

Selfiestick

De man had een GoPro op een selfiestick geleend van zijn zoon, die het filmpje later op YouTube zette. "Ik gaf mijn vader een GoPro mee maar vergat hem te vertellen hoe dat werkte", schrijft hij onder het filmpje.

Dus kunnen we 4 minuten lang genieten van een man die één van de bijzonderste steden ter wereld bezoekt, zonder er zelf iets van te zien. Vanaf zijn hotelkamer beschrijft de man hoe hij Trump Tower ziet, hoe hij door casino's loopt, en hoe Las Vegas aan hem voorbij trekt vanuit een monorail. Ach, foutje, kan gebeuren toch?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten