Van winkelmeisje tot de nieuwe Lara Croft

© CIDimport

Van winkelmeisje tot de nieuwe Lara Croft

Geplaatst: 17 februari 2006 - 07:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:19

Redactie ID.nl

Een nieuwe Tomb Raider-game betekent traditiegetrouw ook een nieuw Lara-model. De dame die de komende twee jaar, in opdracht van spellenmaker Eidos, Lara Croft zal zijn is de twintigjarige Karima Adebibe. Haar vorige baan?

Van winkelmeisje tot de nieuwe Lara Croft

Een nieuwe Tomb Raider-game betekent traditiegetrouw ook een nieuw Lara-model. De dame die de komende twee jaar, in opdracht van spellenmaker Eidos, Lara Croft zal zijn is de twintigjarige Karima Adebibe. Haar vorige baan? Winkelmeisje...

Voordat Karima als promotie-Lara aan de bak kan, moet ze eerst nog een zwaar trainingsprogramma ondergaan, dat zich deels zal afspelen in Oost-Europa. Naast een survival-training zal ze zich moeten bekwamen in gevechtstechnieken, leren omgaan met semi-automatisch schiettuig, de beginselen van de archeologie onder de knie krijgen én een snelcursus etiquette moeten volgen - om maar zoveel mogelijk op de adellijke Lara Croft te lijken. Voor Karima lijkt roem nu verzekerd; actrice Angelina Jolie (wie kent haar niet) was één van haar voorgangsters.


Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten