Vanavond overal twee minuten stil - dus ook op Twitter 2013-11-04T16:54:25

Veel getweet over Wilders na documentaire VARA

Nieuwe functies voor Gmail?

Vanavond overal twee minuten stil - dus ook op Twitter

Vanavond overal twee minuten stil - dus ook op Twitter

Wat gisterenmiddag begon als een klein oproepje op Twitter, verspreidt zich inmiddels als een olievlek door de Twittergemeenschap: de oproep van Eric van den Berg om vanavond ook op Twitter twee minuten stil te zijn. Inmiddels is de boodschap al ontelbare malen ge-retweet en heeft ook de landelijke media het bijzondere initiatief opgepikt.Van den Berg twitterde gister in de middag ALGEMENE OPROEP: Morgen #Dodenherdenking. Om 20.00uur 2 minuten volledige stilte op Twitter. Please RT!! #twitterstilte. Een paar uur later volgde op Twitter zijn uitleg: Waarom oproep tot #twitterstilte? Omdat het vanzelfsprekend lijkt, maar niet is. Het is geen betutteling. Je kunt gewoon ff meedoen #2min. Overigens deed Van den Berg vorig jaar eenzelfde oproep. "Maar toen niet zo veel response. Nu ware Twitterstorm."

Wat gisterenmiddag begon als een klein oproepje op Twitter, verspreidt zich inmiddels als een olievlek door de Twittergemeenschap: de oproep van Eric van den Berg om vanavond ook op Twitter twee minuten stil te zijn. Inmiddels is de boodschap al ontelbare malen ge-retweet en heeft ook de landelijke media het bijzondere initiatief opgepikt.Van den Berg twitterde gister in de middag ALGEMENE OPROEP: Morgen #Dodenherdenking. Om 20.00uur 2 minuten volledige stilte op Twitter. Please RT!! #twitterstilte. Een paar uur later volgde op Twitter zijn uitleg: Waarom oproep tot #twitterstilte? Omdat het vanzelfsprekend lijkt, maar niet is. Het is geen betutteling. Je kunt gewoon ff meedoen #2min.

Overigens deed Van den Berg vorig jaar eenzelfde oproep. "Maar toen niet zo veel response. Nu ware Twitterstorm."


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord