Veel sms-en veroorzaakt rsi-duim 2013-10-10T14:33:55

Grote peer2peer-servers platgelegd

Gps-navigatie in auto leidt te veel af

Veel sms-en veroorzaakt rsi-duim

Veel sms-en veroorzaakt rsi-duim

Uit een Engels onderzoek blijkt dat steeds meer mensen last krijgen van rsi in hun duimen. De oorzaak? Fanatiek sms-en.Alleen al in Groot-Brittannië meldden zich afgelopen jaar 3,8 miljoen mensen met rsi-klachten in hun duimen en vingers. Niet zo vreemd als je weet dat er dagelijks zo'n 93,5 miljoen tekstberichtjes worden verstuurd in Groot-Brittannië.

Uit een Engels onderzoek blijkt dat steeds meer mensen last krijgen van rsi in hun duimen. De oorzaak? Fanatiek sms-en.

Alleen al in Groot-Brittannië meldden zich afgelopen jaar 3,8 miljoen mensen met rsi-klachten in hun duimen en vingers. Niet zo vreemd als je weet dat er dagelijks zo'n 93,5 miljoen tekstberichtjes worden verstuurd in Groot-Brittannië. Ruim 12% van de bevolking zendt dagelijks zeker zo'n 20 sms-jes de wereld in, terwijl nog eens 10% zelfs de 100 wel haalt.  Het einde lijkt nog niet in zicht - integendeel. Naar verwachting zullen er dit jaar namelijk zo'n 100 miljoen berichtjes per dag verstuurd gaan worden...


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord