Veilig surfen met Suske en Wiske 2013-10-10T14:33:58

Snor en baard kunnen het wel schudden met Valentijn

Nooit meer een usb-stick verliezen

Veilig surfen met Suske en Wiske

Veilig surfen met Suske en Wiske

Om kinderen op de basisschool beter bewust te maken van de gevaren op internet en in chatrooms, heeft de Belgische overheid Suske en Wiske ingezet.Alle kinderen in de hoogste klas van de basisschool - dus in de leeftijdscategorie 11 en 12 jaar - krijgen eind maart het stripboek De Sinistere Site. Daarin staan tips en hints over hoe je veiliger kunt surfen en chatten.

Om kinderen op de basisschool beter bewust te maken van de gevaren op internet en in chatrooms, heeft de Belgische overheid Suske en Wiske ingezet.Alle kinderen in de hoogste klas van de basisschool - dus in de leeftijdscategorie 11 en 12 jaar - krijgen eind maart het stripboek De Sinistere Site. Daarin staan tips en hints over hoe je veiliger kunt surfen en chatten. Inmiddels zijn in diverse strip-fora al oproepen verschenen van stripverzamelaars die dit collectors' item dolgraag willen bemachtigen. De totale oplage is 200.000 exemplaren, in de verschillende talen die er in België gesproken worden: Nederlands (120.000), Frans (80.000) en Duits (1500).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord