Veiligheid Google wordt groter met ‘Apparaten en activiteit’ 2014-11-26T09:14:32

Verstuur bestanden tussen je pc en smartphone met Pushbullet

Facebook werkt aan inloggen met pin-code

Veiligheid Google wordt groter met ‘Apparaten en activiteit’

Veiligheid Google wordt groter met ‘Apparaten en activiteit’

Google voegt een extra onderdeel toe aan de persoonlijke instellingen. In ‘Apparaten en activiteit’ is duidelijk te zien vanaf welke apparaten er is ingelogd op het Google account in de afgelopen 28 dagen.

Op de pagina zijn niet alleen de apparaten te zien, maar ook vanaf welke locatie de apparaten gebruik hebben gemaakt van het account, wat de naam is van de apparaten en welk besturingssysteem deze apparaten draaien. Bij verdachte activiteiten is er een optie om onmiddellijk beveiligingsopties toe te voegen voor elk apparaat. De beveiliging van een tablet of smartphone is dus te verscherpen vanuit de browser.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord