Verkiezing van de beste ouderen-mobiel 2013-10-10T14:34:02

Negen op de tien Nederlanders gebruiken Google

Niet alle Nederlanders even vaardig met computer

Verkiezing van de beste ouderen-mobiel

Verkiezing van de beste ouderen-mobiel

Eerst had je de gewone gsm. Daarna het peuter-mobieltje en de senioren-foons. Daarvan zijn er intussen genoeg modellen op de markt om ze aan een vergelijkend warenonderzoek te onderwerpen - en dat is precies wat de Consumentenbond heeft gedaan.

Eerst had je de gewone gsm. Daarna het peuter-mobieltje en de senioren-foons. Daarvan zijn er intussen genoeg modellen op de markt om ze aan een vergelijkend warenonderzoek te onderwerpen - en dat is precies wat de Consumentenbond heeft gedaan. Een panel van 11 mogelijke gebruikers testte voor de Consumentenbond negen ouderentelefoons (waarvan vier alarmtoestellen) op basis van het gebruikersgemak van bellen en gebeld worden. Winnaar werd de BasicPhone, die volgens het panel beschikt over een zeer eenvoudige bediening, makkelijke toetsen, een goed leesbaar beeldscherm, een duidelijke lijst met 9 voorkeuzenummers en een bediening als een huistelefoon.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord