Verkoopverbod Galaxy Tab 10.1 in Europa opgeheven 2013-11-04T16:27:09

Maak uw eigen Youtube-tv-kanaal

Rellen oproepen via Facebook kost 4 jaar cel

Verkoopverbod Galaxy Tab 10.1 in Europa opgeheven

Verkoopverbod Galaxy Tab 10.1 in Europa opgeheven

Het verkoopverbod van de Samsung Galaxy Tab 10.1 in Europa is opgeheven. Alleen in Duitsland geldt het verbod nog.

Gisteren ging de verkoop van de Galaxy Tab 10.1 in Nederland van start, maar niet in de rest van Europa. Een Duitse rechter had eerder al een Europees verbod op de verkoop van de Samsung tablet afgekondigd. Nu blijkt dat de Duitse rechter helemaal niet bevoegd was om een dergelijk verbod voor de hele Europese Unie af te kondigen. De Galaxy Tab mag gewoon in heel Europa verkocht worden, behalve in Duitsland, want daar geldt het verkoopverbod nog steeds.

Nederland


Hoewel de Galaxy Tab 10.1 gewoon verkocht wordt in Nederland, loopt er nog wel een afzonderlijke procedure. De rechtbank in Den Haag doet op 15 september uitspraak. Mocht de rechter alsnog een verkoopverbod afkondigen, zal dat op zijn vroegst ingaan op 13 oktober. Tot die tijd zal de Samsung Galaxy Tab 10.1 gewoon in de winkels liggen.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord