Verkopen Windows 8 vallen tegen 2013-11-04T15:47:46

BitTorrent misbruikt door film- en platenmaatschappijen

Apple start actie 12 dagen cadeaus

Verkopen Windows 8 vallen tegen

Verkopen Windows 8 vallen tegen

De verkopen van Windows 8 lopen achter bij de prognose. In vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar zijn zelfs minder pc's met Windows verkocht.

Ook de feestdagen zouden niet hebben geholpen in de verkoop van Windows 8-pc's, schrijft The New York Times op basis van eigen onderzoek.

Volgens The New York Times zouden de tegenvallende cijfers te maken hebben met het feit dat de meeste comsumenten al beschikken over een Windows 7-computer, en de noodzaak van een upgrade naar een nieuwe computer met Windows 8 niet zo zien zitten.

Ook computerfabrikant Acer ziet een daling in het aantal verkochte Windows-computers deze feestdagen. In de Verenigde Staten zouden zelfs 13 procent minder pc's zijn verkocht ten opzichte van de feestdagenperiode in 2011.

Microsoft kondigde in november aan niet tevreden te zijn met de verkoop van Windows 8-computers, maar legde de schuld vooral bij fabrikanten, die niet met eenduidige ontwerpen van tablets en laptops met aanraakschermen op de markt kwamen.

In januari van 2013 komt Microsoft met een Pro-versie van haar Surface-tablet, die meer functionaliteit biedt dan de huidige versie.

Via: PC Active


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord