Verse download: LCARS-System 47

© CIDimport

Verse download: LCARS-System 47

Geplaatst: 10 maart 2009 - 11:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:18

Redactie ID.nl

Bijna dagelijks wordt er aan onze rubriek Downloads verse free- en shareware toegevoegd. Vandaag is dat LCARS-System 47. Of het tegen die tijd nog steeds door Microsoft wordt gemaakt weten we niet. Wel kunnen we u vertellen dat het besturingssysteem van de toekomst LCARS heet, tenminste in de wereld van Star Trek en in de periode van The Next Generation, Deep Space Nine en Voyager.

Bijna dagelijks wordt er aan onze rubriek Downloads verse free- en shareware toegevoegd. Vandaag is dat LCARS-System 47.

Of het tegen die tijd nog steeds door Microsoft wordt gemaakt weten we niet. Wel kunnen we u vertellen dat het besturingssysteem van de toekomst LCARS heet, tenminste in de wereld van Star Trek en in de periode van The Next Generation, Deep Space Nine en Voyager. De LCARS-versie van die laatste kunt u onder de naam System 47 als screensaver op uw pc zetten. Het is natuurlijk geen vervanging voor een echt tripje naar het Delta Kwadrant maar de vele verschillende displays en Star Trek-geluidjes zullen u zeker in de juiste kosmische stemming brengen.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten